Oijärven Perinteiset VETOUISTELUKILPAILUT

1.7.2017 klo 10.00 - 17.00

Palkinnot:

Suurin hauki 500€

Suurin saalis 500€

sijat 2. - 10. palkitaan tuotepalkinnoilla arvoltaan 1000€ yhteensä

Osallistumismaksu 50€/ venekunta, maksu paikan päällä käteisellä.

Lisäksi muuta ohjelmaa:

Tikkakilpailut

Lasten Onkikilpa

Kisaravintolassa kahvia, pullaa

Arpoja myynnissä!

Lisätietoa: V-P 040-7059029 ja Hannu 0400-201349

TERVETULOA!!!!!

Oijärven vetouistelukilpailun kilpailusäännöt

Sijoituksen kilpailussa ratkaisee kalojen yhteispaino. Saman tuloksen saaneiden kilpailijoiden paremmuuden ratkaisee suurempi kala. Palkinnot ovat venekunnan yhteisiä.

Kilpailu kala: Hauki alamitta 50 cm Alamittaisia kaloja ei saa tuoda punnituspaikalle. Alamittaisen kalan tuominen punnitukseen voi johtaa hylkäykseen.

Kalojen luovutus: Kalat tuodaan punnituspaikalle kilpailun päätyttyä tai rantautumisen yhteydessä kilpailun aikana, jossa kalat punnitaan kilpailijan läsnä ollessa punnituspaikalla. Lähtöpaikka on ainoa rantautumispaikka. Kaikki kalat luovutetaan ja punnitaan suolineen, kidukset on oltava paikallaan. Kalat luovutetaan palkintojen jaon jälkeen.

Pyyntitavoista on sallittu vetouistelu soutaen tai sähkömoottori avusteisesti. Heittouistelu on kielletty. Viehe on laskettava veteen myös uistelun alussa, heittäminen on kielletty.

Vapojen määrä: vain kaksi vapaa saa olla kerralla vedessä, joissa vain yksi siima ja yksi viehe. Elävien syöttien ja täkyjen käyttö on kielletty.

Kielletyt apuvälineet: planaarien (harrilaudan ) ja elektronisten apuvälineiden käyttö on kielletty. Perämoottori ei saa olla mukana veneessä.

Venekuntien miehistön määrä on enintään kaksi henkilöä, yhden henkilön venekunta on sallittu. Mukana saa miehistön lisäksi olla yksi alle 12-vuotias perheenjäsen. Kilpailijoilla tulee olla valtion ”kalastuskortti”.

Kelluntavälineet ovat pakolliset ja ne on jokaisen kilpailijan järjestettävä itse. Kilpailijat osallistuvat kilpailuun omalla vastuullaan.

Rantautuminen: Kilpailijoilla on kilpailun aikana oikeus rantautua vain lähtöalueella. Pakottavassa tapauksessa, rantautumin vain valvojan läsnäollessa.

Kilpailuveneiden kohtaaminen järvellä on kielletty, etäisyys on oltava vähintään 10 metriä.

Ilmoittautuminen: Kilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu suorittamalla osallistumismaksu kilpailupaikalla.

Lopettamisilmoitus: Kilpailijoiden on rantauduttava lähtöpaikalle lopettamisajankohtaan mennessä, kilpailukortti esitettävä kilpailun valvojalle. Samoin keskeyttämisessä on tärkeää jättää kilpailukortti valvojille turhan etsinnän pois eliminoimiseksi. Kilpailijoiden on oltava rannassa klo 16.00 ja punnitus jonossa viimeistään 16.15. Rantautuminen myöhässä voi johtaa hylkäykseen.

Protesti: Protestin jättöaika on ½- tuntia kilpailutulosten julkaisemisesta. Kilpailun jury käsittelee protestit, juryyn kuuluu yksi ennalta arvottu venekunnan jäsen/jäsenet kilpailijoiden edustajana. Protestin kohdistuessa juryyn arvottuun venekuntaan, arvotaan uusi edustaja.

Sääntömuutokset: Järjestäjällä on oikeus sääntömuutoksiin

 

Sivustoa ylläpitää Veli-Pekka , viimeisin päivitys 21.6.2017

Kuvia ja palautetta voi lähettää osoitteeseen: webmaster(at)oijarvenmetsastysseura.com